AS Roma meldt zich bij Ajax; Ziyech kan voor 5 jaar tekenen

4-6-2018 11:41 - Door: NicoPeters

AS Roma meldt zich bij Ajax; Ziyech kan voor 5 jaar tekenen

AS Roma gaat vol voor Ajax-middenvelder Hakim Ziyech. Volgens De Telegraaf heeft de Italiaanse topclub zich afgelopen weekend gemeld bij Ajax voor de international (25) van Marokko.

Vervolg: AS Roma meldt zich bij Ajax; Ziyech kan voor 5 jaar tekenen

Ziyech kan bij Roma voor vijf seizoenen tekenen. De laatste weken heeft zijn zaakwaarnemer Mustapha Nakhli in het geheim gewerkt aan de transfer. Een akkoord komt dichter en dichter bij. Nakhli sprak enkele weken geleden al met Monchi, de technisch directeur van AS Roma.

Ajax nam Ziyech twee seizoenen geleden voor elf miljoen euro over van FC Twente en hoopt nu het drievoudige te ontvangen voor Ziyech. Zaakwaarnemer Mino Raiola heeft niets te maken met de transfer. Vorige week verschenen er in Italië geruchten dat Raiola in Rome was om over een transfer van Justin Kluivert en Ziyech naar AS Roma te praten. Ziyech heeft echter geen banden met Raiola. Nakhli is al sinds zijn zestiende zijn zaakwaarnemer en Ziyech schakelt Raiola niet in.


◄ vorige bericht ► volgende bericht

AS Roma meldt zich bij Ajax; Ziyech kan voor 5 jaar tekenen

Een korte samenvatting: AS Roma gaat vol voor Ajax-middenvelder Hakim Ziyech. Volgens De Telegraaf heeft de Italiaanse topclub zich afgelopen weekend gemeld bij Ajax voor de international (25) van Marokko..

Meest gelezen