Veldmate geeft duidelijkheid: Bij FC Emmen kon ik meer verdienen

3-6-2018 21:49 - Door: NicoPeters

Veldmate geeft duidelijkheid: Bij FC Emmen kon ik meer verdienen

Ondanks de promotie koos Jeroen Veldmate er voor om FC Emmen te verruilen voor Go Ahead Eagles, dat in de Jupiler League speelt. De 29-jarige verdediger tekende voor twee seizoenen, terwijl hij ook bij Emmen kon blijven. Veel mensen snappen de keuze van Veldmate niet en velen denken dat hij voor het geld heeft gekozen. Volgens Veldmate is dat echter niet zo.

Vervolg: Veldmate geeft duidelijkheid: Bij FC Emmen kon ik meer verdienen

‘Mensen mogen er van maken wat ze willen. Maar laat ik dan ook maar eens eerlijk zijn. Bij FC Emmen had ik meer kunnen verdienen’, zei hij tegen het Dagblad van het Noorden. Veldmate had een beter gevoel bij Go Ahead. ‘Ik vind het ondanks de slechte prestaties van de laatste jaren al heel lang een mooie club. Ik kreeg een heel goed gevoel bij de gesprekken. Ik ken de trainer (John Stegeman, red.) nog van onze tijd bij Heracles Almelo. Dat voelt nog steeds goed.’

De oud-speler van FC Groningen, Helmond Sport, Sparta Rotterdam, Heracles Almelo en Viborg vond het wel lastig om Emmen af te zeggen. ‘Emmen heeft zijn best gedaan. Daarom zeg ik nu ook dat ik meer zou verdienen, als ik bij Emmen was gebleven. Het was echt een heel lastige keuze, al helemaal na de promotie. Het was geweldig om te zien wat er in Rotterdam en Drenthe allemaal gebeurde. Toch neigde mijn gevoel op een gegeven moment meer naar Go Ahead. En dat gevoel is niet meer verdwenen’, aldus Veldmate.


◄ vorige bericht ► volgende bericht

Veldmate geeft duidelijkheid: Bij FC Emmen kon ik meer verdienen

Een korte samenvatting: Ondanks de promotie koos Jeroen Veldmate er voor om FC Emmen te verruilen voor Go Ahead Eagles, dat in de Jupiler League speelt. De 29-jarige verdediger tekende voor twee seizoenen, terwijl hij ook bij Emmen kon blijven. Veel mensen snappen de keuze van Veldmate niet en velen denken dat hij voor het geld heeft gekozen. Volgens Veldmate is dat echter niet zo..