Daley Blind moet nieuwe linksback van Internazionale worden

3-6-2018 20:01 - Door: NicoPeters

Daley Blind moet nieuwe linksback van Internazionale worden

Internazionale was in het verleden al geïnteresseerd in Manchester United-linksback Daley Blind, maar richt zich nu weer op de Nederlander, zo weet La Gazzetta dello Sport. Inter plaatste zich in het afgelopen seizoen voor de Champions League en wil nu flink gaan doorpakken.

Vervolg: Daley Blind moet nieuwe linksback van Internazionale worden

Blind kwam in het afgelopen seizoen bijna niet aan spelen toe bij Manchester United en de 28-jarige oud-speler van Ajax en FC Groningen kwam maar tot zeven competitieduels. Hij heeft nog een contract tot medio 2019 en United wil hem wel verkopen.

Internazionale haalde Kwadwo Asamoah transfervrij op bij Juventus, maar de Inter wil nog een linksback contracteren. Daarnaast ziet Inter in Blind een goede versterking omdat hij ook centraal achterin kan spelen en als verdedigende middenvelder. Onlangs werd al bekend dat Inter Stefan de Vrij transfervrij heeft overgenomen van SS Lazio.

 


◄ vorige bericht ► volgende bericht

Daley Blind moet nieuwe linksback van Internazionale worden

Een korte samenvatting: Internazionale was in het verleden al geïnteresseerd in Manchester United-linksback Daley Blind, maar richt zich nu weer op de Nederlander, zo weet La Gazzetta dello Sport. Inter plaatste zich in het afgelopen seizoen voor de Champions League en wil nu flink gaan doorpakken..

Meest gelezen