FC Barcelona verlengt met sterkhouder Samuel Umtiti

3-6-2018 20:55 - Door: NicoPeters

FC Barcelona verlengt met sterkhouder Samuel Umtiti

FC Barcelona is erin geslaagd om het contract van Samuel Umtiti te verlengen. De 24-jarige verdediger staat nu tot medio 2023 onder contract bij de Spaanse topclub, zo meldt FC Barcelona op de website. Hiermee hoeft het niet langer te vrezen voor een transfer van de sterke verdediger.

Vervolg: FC Barcelona verlengt met sterkhouder Samuel Umtiti

Het oude contract van Umtiti liep tot medio 2021 en bevatte een transferclausule van zestig miljoen euro. Mede daardoor werden Manchester United en Manchester City, maar ook Chelsea en Arsenal, al in verband gebracht met Umtiti, die in 2016 overkwam van Olympique Lyon.
 
Barcelona is zeer blij met de contractverlenging van Umtiti. ‘Umtiti heeft een grote fysieke aanwezigheid en veroorzaakt constante hoofdpijn bij de aanvallers van de tegenpartij. Hij is snel, sterk in de lucht en hij kan goed verdedigen met de bal op de grond, precies zoals Barca graag doet. Hij is nog steeds pas 24, maar wordt al beschouwd als één van de beste centrale verdedigers ter wereld en hij heeft een vaste basisplaats bij Frankrijk, wat veelbelovend is voor het komende WK.’
 

◄ vorige bericht ► volgende bericht

FC Barcelona verlengt met sterkhouder Samuel Umtiti

Een korte samenvatting: FC Barcelona is erin geslaagd om het contract van Samuel Umtiti te verlengen. De 24-jarige verdediger staat nu tot medio 2023 onder contract bij de Spaanse topclub, zo meldt FC Barcelona op de website. Hiermee hoeft het niet langer te vrezen voor een transfer van de sterke verdediger..

Meest gelezen