Juventus en Arsenal willen Portugees international Gelson Martins

3-6-2018 21:06 - Door: NicoPeters

De topclubs Juventus en Arsenal zijn geïnteresseerd in vleugelaanvaller Gelson Martins van Sporting Portugal, meldt O Jogo. De 23-jarige Martins maakt veel indruk en is ook international van Portugal. Door zijn goede prestaties heeft hij zich in de kijker gespeeld van de Italiaanse-en Engelse topclub.

Vervolg: Juventus en Arsenal willen Portugees international Gelson Martins

Martins heeft nog wel een contract tot medio 2022 bij de Portugese topclub. Hij kan echter worden gekocht voor zestig miljoen euro, dat naar verluidt het transferclausulebedrag is.  

Martins speelde in het afgelopen seizoen dertig competitieduels en scoorde acht keer en gaf daarnaast ook acht assists. Sinds 2015 maakt Martins al deel uit van het eerste elftal van de club. Daarvoor speelde hij in de jeugdopleiding van Sporting. 


◄ vorige bericht ► volgende bericht

Juventus en Arsenal willen Portugees international Gelson Martins

Een korte samenvatting: De topclubs Juventus en Arsenal zijn geïnteresseerd in vleugelaanvaller Gelson Martins van Sporting Portugal, meldt O Jogo. De 23-jarige Martins maakt veel indruk en is ook international van Portugal. Door zijn goede prestaties heeft hij zich in de kijker gespeeld van de Italiaanse-en Engelse topclub..

Meest gelezen