Hooiveld blijft band houden met FC Twente: Zien mekaar

2-6-2018 14:06 - Door: NicoPeters

Hooiveld blijft band houden met FC Twente: Zien mekaar

Jos Hooiveld heeft via Instagram afscheid genomen van de supporters van FC Twente. De 35-jarige verdediger staat sinds begin juni niet meer onder contract bij FC Twente, maar de routinier zal voor altijd een band met de club blijven houden.

Vervolg: Hooiveld blijft band houden met FC Twente: Zien mekaar

‘Ze zeggen dat aan alle goeie dingen een einde komt. Maar bij sommige dingen wil je dat niet. Het was geen seizoen om trots op te zijn, en persoonlijk ook veel geleden. Maar toch heb ik ook fantastische herinneringen aan de afgelopen 1.5 jaar. Mijn kleine man is een FC Twente fan for life!’, schrijft de transfervrije Hooiveld, eerder actief voor onder meer Southampton, FC Kopenhagen en Celtic, op Instagram.

Hooiveld, die bij FC Twente vooral als breekijzer werd gebruikt, denkt nog niet aan stoppen. ‘Voetbal kan ik nog niet vaarwel zeggen en binnenkort daar meer over.. en de Twente fans zal ik niet vaarwel zeggen alleen tot snel, dan sta ik tussen jullie in. Bedankt voor de enorme steun persoonlijk en voor het team. Kop dr veur. Zien mekaar..’, aldus Hooiveld, die ook wel eens als aanvaller binnen de lijnen kwam om iets te forceren.


◄ vorige bericht ► volgende bericht

Hooiveld blijft band houden met FC Twente: Zien mekaar

Een korte samenvatting: Jos Hooiveld heeft via Instagram afscheid genomen van de supporters van FC Twente. De 35-jarige verdediger staat sinds begin juni niet meer onder contract bij FC Twente, maar de routinier zal voor altijd een band met de club blijven houden..