Vertonghen: We waren nog nooit zo diep gezakt

2-6-2018 16:31 - Door: NicoPeters

Vertonghen: We waren nog nooit zo diep gezakt

Verdediger Jan Vertonghen van Tottenham Hotspur speelt zaterdagavond (20:45 uur) zijn honderdste interland voor België. De Rode Duivels nemen het dan op tegen Portugal. De 31-jarige voormalige verdediger van Ajax en RKC Waalwijk blikte in gesprek met Het Nieuwsblad terug op de interlands die hem voor altijd bijblijven.

Vervolg: Vertonghen: We waren nog nooit zo diep gezakt

Vertonghen keek onder meer terug op de interland tegen Marokko in maart 2008. Het was de zevende interland voor de verdediger en België verloor toen kansloos met 1-4.

‘Die wedstrijd is iets waarover iedereen nog steeds spreekt. We waren op het op dat moment eventjes kwijt, we waren nog nooit zo diep gezakt. Voor veel jongens was dat het absolute dieptepunt’, aldus Vertonghen.


◄ vorige bericht ► volgende bericht

Vertonghen: We waren nog nooit zo diep gezakt

Een korte samenvatting: Verdediger Jan Vertonghen van Tottenham Hotspur speelt zaterdagavond (20:45 uur) zijn honderdste interland voor België. De Rode Duivels nemen het dan op tegen Portugal. De 31-jarige voormalige verdediger van Ajax en RKC Waalwijk blikte in gesprek met Het Nieuwsblad terug op de interlands die hem voor altijd bijblijven..