FC Twente haalt Ted van Leeuwen als technisch directeur

2-6-2018 12:12 - Door: M.d.Z.

FC Twente haalt Ted van Leeuwen als technisch directeur

De 66-jarige Van Leeuwen stond tussen 2015 en 2016 al bij de club op contract, daarna vertrok hij naar het Deense Esbjerg.

Vervolg: FC Twente haalt Ted van Leeuwen als technisch directeur

Bij het Deense Esbjerg kondigde Van Leeuwen vrijdag zijn vertrek aan, wat inhoudt dat FC Twente zijn aankondiging mag presenteren dit weekend. ''Er is afgelopen periode veel gebeurd bij de club, waardoor er voor de organisatie veel uitdagingen zijn,' laat Van Leeuwen weten op de clubwebsite.

 

'Net als tijdens mijn eerste periode bij FC Twente is de situatie waarin de club zich bevindt complex en zijn de mogelijkheden beperkt. Dat vraagt een bepaalde creativiteit van iedereen.'

 

Takenpakket
'De eerste opdracht is duidelijk: op korte termijn de selectie samenstellen waarmee we terug kunnen keren in de Eredivisie', vervolgt Van Leeuwen. 'Daarbij zal ik veel samenspraak hebben met Evert Bleuming (hoofd scouting, red.), die komend seizoen een belangrijke schakel is tussen de eerste selectie, de beloften en onze Voetbalacademie.'


◄ vorige bericht ► volgende bericht

FC Twente haalt Ted van Leeuwen als technisch directeur

Een korte samenvatting: De 66-jarige Van Leeuwen stond tussen 2015 en 2016 al bij de club op contract, daarna vertrok hij naar het Deense Esbjerg..