Torenhogen prijzen voor CL finale ticket: 28.000 euro!

24-5-2018 18:04 - Door: M.d.Z.

Torenhogen prijzen voor CL finale ticket: 28.000 euro!

Zaterdag staat de finale van de Champions League op het programma, maar wil je er live bij zijn dan moet je flink in de buidel tasten.

Vervolg: Torenhogen prijzen voor CL finale ticket: 28.000 euro!

Stubhub heeft de duurste tickets in de aanbieding, voor een luttele 28.000 euro bij je live van de partij. Voor die prijs heb je dan wel een VIP ticket, wil je goedkoper uitzijn kun je een ticket bemachtigen voor in het Real Madrid vak voor 525 euro.

 

Waar Liverpool ruim 16.600 tickets te verdelen had, ging de goedkoopste voor 50 euro over de toonbak en de duurste voor ruim 500 euro. Ook Real Madrid kreeg evenveel tickets toegewezen van de UEFa, waar ook nog eens 23.000 tickets naar plekken gaan voor commerciële relaties van de Europese voetbalbond UEFA.

 

Een teleurgestelde Liverpool fan liet in gesprek met BBC weten: 'Het is een belachelijk situatie. Heel veel mensen die geen fan zijn van Liverpool of Real bemachtigen kaartjes en zien het alleen als een manier om geld te verdienen.'

 

In totaal kunnen er een slordige 63.000 supporters worden geherberg in het NSK Olimpiejsky-stadion, waar ook de hotelprijzen de pan uitreizen en de mensen in Kiev gratis overnachtigen aanbieden aan fans.


◄ vorige bericht ► volgende bericht

Torenhogen prijzen voor CL finale ticket: 28.000 euro!

Een korte samenvatting: Zaterdag staat de finale van de Champions League op het programma, maar wil je er live bij zijn dan moet je flink in de buidel tasten..

Meest gelezen