Neymar maakt vertrekwens duidelijk en wil naar Real Madrid

22-5-2018 08:08 - Door: M.d.Z.

Neymar maakt vertrekwens duidelijk en wil naar Real Madrid

Het lijkt er toch steeds meer op dat Neymar zijn zinnen heeft gezet op een vertrek uit Parijs, de Braziliaan wil terug naar Spanje en denkt aan Real Madrid.

Vervolg: Neymar maakt vertrekwens duidelijk en wil naar Real Madrid

De 26-jarige spelmaker van PSG heeft aan het bestuur van de Parijse club zijn vertrekwens uitgesproken, en dat terwijl de vedette pas een jaar in de hoofdstad van Frankrijk is en voor een bedrag van 222 miljoen euro werd overgenomen van FC Barcelona.

 

De zaakwaarnemer van Neymar, Pini Zahavi, heeft afgelopen weken een gesprek gehad met de president van Real Madrid, Florentino Pérez. Dat gesprek heeft ongeveer drie uur in beslag genomen.

 

Zahavi probeert op zijn beurt de Poolse aanvaller Lewandowski naar Parijs te halen als stand in van Neymar mocht de Braziliaan na een jaar toch besluiten weer te vertrekken. Mocht Neymar inderdaad vertrekken, zal er pas na het WK een besluit worden genomen.


◄ vorige bericht ► volgende bericht

Neymar maakt vertrekwens duidelijk en wil naar Real Madrid

Een korte samenvatting: Het lijkt er toch steeds meer op dat Neymar zijn zinnen heeft gezet op een vertrek uit Parijs, de Braziliaan wil terug naar Spanje en denkt aan Real Madrid..

Meest gelezen