TRANSFERNEWS PSV

21-5-2018 08:53 - Door: M.d.Z.

TRANSFERNEWS PSV

Het laatste transfernews omtrent landskampioen PSV, wat een drukke transferzomer tegemoet gaat.

Vervolg: TRANSFERNEWS PSV

Waar PSV aanvaller Luuk de Jong afgelopen seizoen al in belangstelling stond van het Mexicaanse Club America, krijgt de aanvaller van PSV daarbij concurrentie. De Mexicaanse club zou buitenom Luuk de Jong, ook graag Sporting aanvaller Bas Dost willen verleiden tot een overstap.

 

De aanvaller van Sporting zou geschrokken zijn van de aanval van de fans van vorige week, waardoor zijn ongenoegen kan leiden tot een eventueel vertrek uit de Portugese Liga.

 

Erick Gutierrez
Op de Mexicaanse televisie laat Erick Gutierrez weten waar hij volgend seizoen wil spelen, 'Het Philips Stadion is waar ik wil spelen.' Het is voor Gutierrez een droom om met Hirving Lozano samen te spelen bij PSV, waar ze elkaar kennen van de periode bij CF Pachuca.

 

Afgelopen weken leek het al tot een transfer te komen, maar inside bronnen van PSV laten weten dat er van een akkoord nog geen enkele sprake is. Er lijken nogal wat struikelblokken te zijn, zo wordt er een vraagprijs van 10 miljoen gevraagd, iets wat PSV nogal aan de hoge kant vindt.

 


◄ vorige bericht ► volgende bericht

TRANSFERNEWS PSV

Een korte samenvatting: Het laatste transfernews omtrent landskampioen PSV, wat een drukke transferzomer tegemoet gaat..

Meest gelezen