Voorzitter PSG voedt geruchten Neymar: Niemand is groter dan de club

20-5-2018 22:28 - Door: M.d.Z.

Voorzitter PSG voedt geruchten Neymar: Niemand is groter dan de club

De voorzitter van PSG, Nasser Al-Khelaifi, heeft de geruchtenstroom rondom een eventueel vertrek van Neymar alleen maar versterkt.

Vervolg: Voorzitter PSG voedt geruchten Neymar: Niemand is groter dan de club

Afgelopen zomer kwam Neymar voor het astronomische bedrag van 222 miljoen euro naar Parijs, maar na een seizoen wordt de Braziliaan alweer in verband gebracht met een eventuele transfer. Zowel Manchester United als Real Madrid worde in verband gebracht met de sterspeler.

 

In gesprek met L'equipe liet de voorzitter van PSG weten: 'Niets of niemand is groter dan de club, niet de coach en niet de spelers. De club is en zal altijd op de eerste plek komen, de club is groter. Als iemand dat niet accepteert en niet gelukkig is, vertrekken ze.'

 

'Iedereen moet zijn best doen en zijn best doen voor PSG... Sinds we hier zijn, hebben we negentien prijzen gewonnen. Dat is een enorm aantal. Maar we hebben nog steeds veel kritiek. Maar als die dingen gebeuren bij alle clubs. Als ik vandaag zou zeggen dat we gaan vertrekken, wat zou jouw mening dan zijn?'

 

 


◄ vorige bericht ► volgende bericht

Voorzitter PSG voedt geruchten Neymar: Niemand is groter dan de club

Een korte samenvatting: De voorzitter van PSG, Nasser Al-Khelaifi, heeft de geruchtenstroom rondom een eventueel vertrek van Neymar alleen maar versterkt..

Meest gelezen