Vitesse wint play off van FC Utrecht en gaat Europa opnieuw in

20-5-2018 20:59 - Door: M.d.Z.

Vitesse wint play off van FC Utrecht en gaat Europa opnieuw in

Zaterdagavond wist Vitesse opnieuw te winnen van FC Utrecht, waardoor de Arnhemmers volgend seizoen in de vierde voorronde van de Europa League mogen uitkomen.

Vervolg: Vitesse wint play off van FC Utrecht en gaat Europa opnieuw in

Waar Vitesse het duel al begon met een 3-2 voorsprong uit het heenduel, waar na acht minuten FC Utrecht verdediger Mark van der Maarel de bal in eigen doel gleed en zo Vitesse in het zadel hielp.

 

Nog voor rust leek Vitesse het lok van FC Utrecht al te hebben bepaald doordat Chelsea-huurling Matt Miazga de 0-2 binnen wist te koppen. FC Utrecht wist dat het na rust aan de bak moest en nog minimaal drie keer moest scoren. Waar na een minuut de aansluitingstreffer al binnenlag, Van der Maarel schoot van afstand de 2-1 binnen.

 

FC Utrecht kon voor de rest niet meer doordrukken en vond keer op keer de goalie van Vitesse op haar weg, waardoor het met 2-1 verloor en het Europa League ticket aan de Arnhemmers moest laten.


◄ vorige bericht ► volgende bericht

Vitesse wint play off van FC Utrecht en gaat Europa opnieuw in

Een korte samenvatting: Zaterdagavond wist Vitesse opnieuw te winnen van FC Utrecht, waardoor de Arnhemmers volgend seizoen in de vierde voorronde van de Europa League mogen uitkomen..

Meest gelezen