Mount mag zich laten zien bij Engelse selectie

19-5-2018 12:51 - Door: M.d.Z.

Mount mag zich laten zien bij Engelse selectie

De goede vorm van Chelsea huurling Mason Mount is niet onopgemerkt gebleven, de speler van Vitesse heeft een uitnodiging gekregen van de Engelse bondscoach om mee te trainen met de selectie.

Vervolg: Mount mag zich laten zien bij Engelse selectie

Met veertien goals en elf assists bij Vitesse liet Mason Mount zich duidelijk zien, waardoor Vitesse in de finale van de play offs nog steeds kans maakt op een Europees ticket. Zaterdag moet een 3-2 voorsprong worden verdedigd tegen FC Utrecht om Europees voetbal veilig te stellen.

 

Waar Mount zaterdag overigens niet mag meespelen, moet de huurling een schorsing uitzitten. Of Mount deze zomer terugkeert naar Londen of naar een Nederlandse topclub overstapt is nog maar de vraag.

 

Bondscoach Gareth Southgate van Engeland wil Mount zien meetrainen met de selectie van Engeland en beloont hem voor zijn goede vorm. 'We zijn natuurlijk op de hoogte van deze jonge talenten. Sessegnon, Sancho, Foden, Mount. Er komen een paar superjonge spelers doorheen.'

 

De komende week mag Mount meetrainen met de selectie om een eventuele plek voor het WK af te dwingen.


◄ vorige bericht ► volgende bericht

Mount mag zich laten zien bij Engelse selectie

Een korte samenvatting: De goede vorm van Chelsea huurling Mason Mount is niet onopgemerkt gebleven, de speler van Vitesse heeft een uitnodiging gekregen van de Engelse bondscoach om mee te trainen met de selectie..

Meest gelezen