Marcel Brands krijgt 100 miljoen te besteden bij Everton

17-5-2018 19:16 - Door: M.d.Z.

Marcel Brands krijgt 100 miljoen te besteden bij Everton

Met de overstap van Marcel Brands naar het Engelse Everton, gaat de bestuurder van PSV er in salaris in ieder geval ruim op vooruit.

Vervolg: Marcel Brands krijgt 100 miljoen te besteden bij Everton

Marcel Brands zou bij het Engelse Everton ruim het dubbele van zijn salaris op kunnen strijken, waar de bestuurder ook nog eens 100 miljoen aan transferbudget krijgt toegewezen.

 

Telesport weet te melden dat Brands er financieel erg goed uitkomt, waar hij bij PSV nog een bedrag van bijna 7 ton per jaar verdiende, komt dat bedrag bij Everton uit op ruim 2 milljoen op jaarbasis.

 

Ook weeet Telesport te melden dat Brands een transferbudget van 100 miljoen te besteden krijgt komende zomer, waar mocht niet genoeg zijn eigenaar Farhad Mashiri er ook nog wel iets bij wil doen.

 

Waar de doelstelling van Everton is om bij de eerste zes Premier League clubs aan te haken, heeft de eigenaar van Everton ook nog Russische miljardair Alisher Usmanov achter de hand voor geld.


◄ vorige bericht ► volgende bericht

Marcel Brands krijgt 100 miljoen te besteden bij Everton

Een korte samenvatting: Met de overstap van Marcel Brands naar het Engelse Everton, gaat de bestuurder van PSV er in salaris in ieder geval ruim op vooruit..

Meest gelezen