Vilhena: In principe blijf ik gewoon bij Feyenoord

17-5-2018 18:08 - Door: M.d.Z.

Vilhena: In principe blijf ik gewoon bij Feyenoord

De 23-jarige middenvelder van Feyenoord heeft er een sterk seizoen opzitten, aan een eventueel vertrek denkt Tonny Vilhena dan ook niet.

Vervolg: Vilhena: In principe blijf ik gewoon bij Feyenoord

In 44 officiele duels was Tonny Vilhena dertien keer trefzeker, waarvan er elf in de Eredivisie. Daar mogen nog eens zes assists bij opgeteld worden. 'Zoals het er nu naar uitziet, blijf ik bij Feyenoord,' aldus de middenvelder in gesprek met de NOS.

 

'Ik heb een contract tot 2020, dus ja. Ik ben nu nog speler van Feyenoord. Het is iets voor later. Ik ben speler van Feyenoord en zit nu ook bij het Nederlands elftal. Daar richt ik me honderd procent op. Dan zien we het wel.'

 

Vilhena bereidt zich momenteel met Oranje voor op de oefenduels met Italie en Slovenie, waar hij hetvolgende over Koeman weet te melden: 'De speelwijze is wel iets anders en de trainingen ook wel, maar voor de rest is er niet zoveel veranderd. Koeman is denk ik wel van de discipline. Hij is recht door zee, zegt waar het op staat.'


◄ vorige bericht ► volgende bericht

Vilhena: In principe blijf ik gewoon bij Feyenoord

Een korte samenvatting: De 23-jarige middenvelder van Feyenoord heeft er een sterk seizoen opzitten, aan een eventueel vertrek denkt Tonny Vilhena dan ook niet..

Meest gelezen