NEC zet trainer Lijnders per direct op straat

17-5-2018 16:21 - Door: M.d.Z.

NEC zet trainer Lijnders per direct op straat

De 35-jarige Pepijn Lijnders heeft moeten boeten voor het mislopen van de promotie met NEC naar de Eredivisie en moet per direct zijn spullen pakken bij de Nijmegenaren.

Vervolg: NEC zet trainer Lijnders per direct op straat

Na de verloren halve finale van de play off heeft het bestuur van NEC besloten om de tweede seizoenshelft te evalueren, hierbij is het tot de conclusie gekomen dat Lijnders niet de juiste man is voor de Nijmegenaren en moet vertrekken.

 

Op de clubwebsite laat Lijnders weten: 'Ik had met veel drive door willen bouwen, een nieuw echt team willen vormen, maar ik voel dat het beter is om weg te stappen en deur te openen voor een nieuwe trainer/coach die het volledige vertrouwen geniet.'

 

Ongeslagen in de Goffert, tot de laatste dag gestreden om het kampioenschap. De verwachtingen rezen helaas boven de realiteit uit, waardoor noodzakelijke steun steeds vaker ontbrak. Het werd uiteindelijk een gevecht tegen onszelf in plaats van een gezamenlijk gevecht tegen alles en iedereen.'

 

 


◄ vorige bericht ► volgende bericht

NEC zet trainer Lijnders per direct op straat

Een korte samenvatting: De 35-jarige Pepijn Lijnders heeft moeten boeten voor het mislopen van de promotie met NEC naar de Eredivisie en moet per direct zijn spullen pakken bij de Nijmegenaren..

Meest gelezen