Everton met Brands uit op trainer Silva

17-5-2018 08:35 - Door: MaxKoehorst

Everton met Brands uit op trainer Silva

Everton heeft Marcel Brands nog maar net binnen of de naam van Marco Silva wordt al genoemd bij de club. Silva, die vorig seizoen nog kortstondig actief was bij Watford, kan nu dus richting Everton.

Vervolg: Everton met Brands uit op trainer Silva

Eerder vandaag werd ook duidelijk dat interim trainer Sam Allardyce het kan vergeten om ook volgend seizoen op de bank te zitten als trainer van de club. Brands zou zijn zinnen hebben gezet op Silva; de Portugees won bij Watford acht van zijn zesentwintig wedstrijden. De trainer stond zelfs een tijd in het linkerrijtje. Echter ging het daarna minder en werd de trainer zonder degradatienood op straat gezet. Watford tekende Javi Gracia als vervanger en de club bleef constant presteren, net als onder Silva.

 

Everton moet onder Brands met een gelimiteerd budget weer aanhaken bij de top uit het linkerrijtje, waar het dit seizoen vooral aan het begin onder Ronald Koeman totaal in leek te gaan falen. Allardyce wist de club echter nog naar plek acht te tillen. Everton hoopt met het nieuwe beleid parels als Romelu Lukaku weer te vinden en zal dus moeten gaan kijken bij kweekvijvers in Nederland of België, bij clubs als RSC Anderlecht, PSV of Ajax.

 

Silva zal zeer waarschijnlijk als eis stellen dat hij de tijd krijgt bij de club, waar hij bij Watford niet kon rekenen op tijd. Brands zal eventueel de naam van Peter Bosz ook achter de hand houden bij de Engelse club.


◄ vorige bericht ► volgende bericht

Everton met Brands uit op trainer Silva

Een korte samenvatting: Everton heeft Marcel Brands nog maar net binnen of de naam van Marco Silva wordt al genoemd bij de club. Silva, die vorig seizoen nog kortstondig actief was bij Watford, kan nu dus richting Everton..

Meest gelezen