Allerdyce en Moyes ontslagen in de Premier League

16-5-2018 16:47 - Door: M.d.Z.

Allerdyce en Moyes ontslagen in de Premier League

Het is bijltjesdag in Engeland, woensdagmorgen werd Sam Allerdyce ontslagen als trainer van het Liverpoolse Everton, terwijl woensdagmiddag Moyes bij West Ham United zijn spullen mocht pakken.

Vervolg: Allerdyce en Moyes ontslagen in de Premier League

Moyes werd in november aangesteld bij West Ham United om de ploeg van degradatie te behouden uit de Premier League, dat is Moyes gelukt, maar een contractverlenging zit er niet in voor de oefenmeester. In overleg is besloten tussen club en trainer dat de wegen per direct scheiden, ook de assisten van Moyes mogen hun spullen pakken.

 

De voorzitter van West Ham United spreekt op de clubwebsite zijn bedankwoord uit naar Moyes, 'Gedurende zijn tijd hier heeft David (Moyes, red.) zichzelf waardig en eerlijk gedragen. We hebben het als een plezier ervaren om met hem te werken en ze verdienen veel respect voor wat ze hebben gedaan. Toch vinden we het nu een goed moment om een andere richting in te gaan.'

 

Binnen nu en een maand moet er een nieuwe trainer worden aangesteld bij West Ham beloofd de beleidsvoorzitter: 'We willen een getalenteerde trainer aanwijzen die kan zorgen voor een mooie toekomst voor trouwe supporters. Moyes verlaat onze club met de beste wensen voor de toekomst.'

 

Eerder deze ochtend werd Sam Allardyce bij Everton onder dezelfde redenen ontslagen als Moyes.


◄ vorige bericht ► volgende bericht

Allerdyce en Moyes ontslagen in de Premier League

Een korte samenvatting: Het is bijltjesdag in Engeland, woensdagmorgen werd Sam Allerdyce ontslagen als trainer van het Liverpoolse Everton, terwijl woensdagmiddag Moyes bij West Ham United zijn spullen mocht pakken..

Meest gelezen