Dost schrikt zich kapot en komt er vanaf met zes hechtigen

16-5-2018 10:23 - Door: M.d.Z.

Dost schrikt zich kapot en komt er vanaf met zes hechtigen

De Nederlandse spits Bas Dost is zich dinsdag kapot geschrokken, waar de spelers van Sporting werden aangevallen door 50 supporters op het trainingsveld.

Vervolg: Dost schrikt zich kapot en komt er vanaf met zes hechtigen

Zondag wist Sporting het Champions League ticket niet veilig te stellen, iets wat de supporters van de Portugese club niet aankonden. 'Ik heb hier geen woorden voor', liet de spits weten vanuit het ziekenhuis aan het AD. 'Dit heb ik totaal niet zien aankomen. Echt ongelooflijk wat hier gebeurd is.'

 

Normaliter is het trainingscomplex van Sporting afgesloten, maar deze 50 supporters wisten zich toch binnen te dringen. Vervolgens kreeg Bas Dost flinke klappen te verwerken, waar ook ploeggenoten er niet aan konden ontkomen. Bas Dost hield er maarliefst zes hechtingen aan over.

 

 

 

 

'We zijn ons allemaal kapot geschrokken', vertelde Dost na het incident. 'Het was echt een dreigende situatie.' Het is al langer onrustig dit seizoen bij de club uit de Portugese hoofdstad. Zondag staat de bekerfinale tussen Sporting en Aves op het programma. 'Dit is een drama voor iedereen.'

 

 


◄ vorige bericht ► volgende bericht

Dost schrikt zich kapot en komt er vanaf met zes hechtigen

Een korte samenvatting: De Nederlandse spits Bas Dost is zich dinsdag kapot geschrokken, waar de spelers van Sporting werden aangevallen door 50 supporters op het trainingsveld..

Meest gelezen