Frank de Boer wil alleen terug naar Ajax wil hij in Nederland aan de slag gaan

16-5-2018 09:41 - Door: M.d.Z.

Frank de Boer wil alleen terug naar Ajax wil hij in Nederland aan de slag gaan

Waar de naam van Frank de Boer steeds meer wordt genoemd in de wandelgangen, moet De Boer het stokje van Ten Hag overnemen wanneer de Ajax trainer opnieuw niet succesvol wordt.

Vervolg: Frank de Boer wil alleen terug naar Ajax wil hij in Nederland aan de slag gaan

De Boer zelf laat weten dat het complete onzin is, terwijl Valentijn Driessen daar allemaal nog niet zo zeker van is. '‘Soms komen er dingen naar boven, waardoor je zaken weet die je eigenlijk niet hoort te weten en die helemaal niet in de publiciteit mogen komen. Dit is bijna eerstehands informatie,' vertelde Valentijn Driessen maandag aan tafel bij FOX.

 

'‘Natuurlijk ontkennen beide partijen het om de positie van Ten Hag niet te ondermijnen,' daar waar de oud Ajax trainer in alle toonaarden ontkent dat Ajax hem heeft benaderd.

 

'‘Het klopt dat ik níet door Ajax ben benaderd om eventueel de positie van Ten Hag over te nemen’. Op de vraag of De Boer weer aan de slag wil als trainer is hij duidelijk. ‘Natuurlijk heb ik wel weer oren naar een nieuwe uitdaging maar in Nederland is er maar een club waar ik voor wil werken en dat is Ajax’.


◄ vorige bericht ► volgende bericht

Frank de Boer wil alleen terug naar Ajax wil hij in Nederland aan de slag gaan

Een korte samenvatting: Waar de naam van Frank de Boer steeds meer wordt genoemd in de wandelgangen, moet De Boer het stokje van Ten Hag overnemen wanneer de Ajax trainer opnieuw niet succesvol wordt..

Meest gelezen