Valverde woest om nederlaag tegen Levante: Daar gaat je ongeslagen status

14-5-2018 18:02 - Door: M.d.Z.

Valverde woest om nederlaag tegen Levante: Daar gaat je ongeslagen status

Zondagavond kwam er een eind aan de ongeslagen reeks van FC Barcelona, in het rechtstreekse duel met Levante ging de koploper met 5-4 onderuit in de voorlaatste speelronde.

Vervolg: Valverde woest om nederlaag tegen Levante: Daar gaat je ongeslagen status

Waar FC Barcelona trainer Ernesto Valverde besloot sterspeler Lionel Messi rust te geven tegen Levante, had hij dat misschien beter niet kunnen doen. Tegen de laagvlieger ging FC Barcelona in een doelpuntrijkduel met 5-4 ten onder en is het de ongeslagen status kwijt.

 

In gesprek met beIN Sports liet Valverde weten: 'Ik ben heel boos om het seizoen niet ongeslagen te eindigen, maar er is niets wat ik eraan kan doen. We moeten vooruit kijken. Het was een geweldige wedstrijd met grote effectiviteit van onze tegenstander.'

 

'We hadden een goede reactie, we vielen aan, verkleinden de achterstand en waren verschillende keren dicht bij een gelijkspel. De wedstrijd is bepaald door een gekke tien minuten aan het begin van de tweede helft.'

 

Zondag wacht in de laatste speelronde het duel tegen Real Sociedad.


◄ vorige bericht ► volgende bericht

Valverde woest om nederlaag tegen Levante: Daar gaat je ongeslagen status

Een korte samenvatting: Zondagavond kwam er een eind aan de ongeslagen reeks van FC Barcelona, in het rechtstreekse duel met Levante ging de koploper met 5-4 onderuit in de voorlaatste speelronde..

Meest gelezen