Barcelona denkt aan Alonso van Chelsea voor opvolging Pique

25-4-2018 18:36 - Door: M.d.Z.

Waar FC Barcelona achter de schermen al druk bezig is met de opbouw van een nieuw team, wordt ook rekening gehouden met het afhaken van Pique.

Vervolg: Barcelona denkt aan Alonso van Chelsea voor opvolging Pique

De verdediger van FC Barcelona tikt binnenkort de 32 jaar aan en FC Barcelona houdt al stiekem rekening met zijn vertrek, waar Chelsea speler Marcos Alonso zijn leegte eventueel moet gaan opvullen bij de Catalaanse grootmacht.

 

Bij het Italiaanse Fiorentina speelde Marcos Alonso als centrale verdediger, maar onder Conte bij Chelsea is hij zowel op de flanken als centraal opgesteld. De laatste tijd valt Marcos Alonso op in het elftal van Conte, waar hij ook voor Spanje onlangs zijn debuut maakte.

 

In augustus 2013 maakte Marcos Alonso de overstap naar Chelsea voor 23 miljoen euro, FC Barcelona moet doen om en nabij dat bedrag in de buurt komen wil het de ideale vervanger voor Pique willen binnenhalen komende zomer.


◄ vorige bericht ► volgende bericht

Barcelona denkt aan Alonso van Chelsea voor opvolging Pique

Een korte samenvatting: Waar FC Barcelona achter de schermen al druk bezig is met de opbouw van een nieuw team, wordt ook rekening gehouden met het afhaken van Pique..

Meest gelezen