Pieters gespot in uitgaansleven: situatie binnen Stoke verslechterd

22-3-2018 17:11 - Door: MaxKoehorst

Pieters gespot in uitgaansleven: situatie binnen Stoke verslechterd

Erik Pieters, de vaste linksback van Stoke City, maakt het zich flink onmogelijk binnen de selectie van Stoke. De doorgaans basisspeler werd mede dankzij Het blad Stoke Sentinel gespot in het uitgaansleven en daar kwam de trainer ook achter.

Vervolg: Pieters gespot in uitgaansleven: situatie binnen Stoke verslechterd

Trainer Paul Lambert wist eerst van niets totdat hij intern op de hoogte werd gesteld. De basisplaats van Pieters tegen Everton op 17 maart ging direct in rook op en een boete van minimaal 80.000 euro wordt genoemd.

 

De 29-jarige Nederlander komt niet voor het eerst op deze manier in de spotlights, de speler kan heel aardig zijn maar sloeg tijdens zijn loopbaan bij PSV al een keer door toen hij een ruit helemaal kapot sloeg, de revalidatie duurde maanden. Binnen de selectie werd de speler gezien als een degelijke man die niet snel fouten begaat, totdat hij dus op 16 maart werd gespot met zijn vriendin door de media.

 


◄ vorige bericht ► volgende bericht

Pieters gespot in uitgaansleven: situatie binnen Stoke verslechterd

Een korte samenvatting: Erik Pieters, de vaste linksback van Stoke City, maakt het zich flink onmogelijk binnen de selectie van Stoke. De doorgaans basisspeler werd mede dankzij Het blad Stoke Sentinel gespot in het uitgaansleven en daar kwam de trainer ook achter. .

Meest gelezen