Ramselaar tackelt kritiek op PSV: We kunnen zoveel meer

14-3-2018 22:27 - Door: M.d.Z.

De middenvelder van PSV, Bart Ramselaar liet deze week in een openhartig gesprek met VI weten hoe hij denkt over de kritiek die PSV te verwerken krijgt.

Vervolg: Ramselaar tackelt kritiek op PSV: We kunnen zoveel meer

'We hebben niet alle wedstrijden met even mooi voetbal gewonnen. Maar winnen staat bij ons altijd bovenaan. Het resultaat is heilig. Dat hebben we ook uitgesproken naar elkaar. Het hoeft niet altijd mooi, we moeten drie punten pakken.'

 

'Deze gedachte zorgt ervoor dat we ook in blessuretijd nog wedstrijden beslissen. Op pure wilskracht dat doelpunt nog willen maken, is ook een kwaliteit,' aldus de middenvelder.

 

De prestaties van PSV worden ook ondergewaardeerd volgens de middenvelder, 'Ja, wel een beetje, vind ik. Want we kunnen echt méér dan strijd leveren. Uit tegen Feyenoord hebben we bijvoorbeeld laten zien dat we ook heel goed kunnen voetballen. En dat hebben we dit seizoen veel vaker gedaan," zegt Ramselaar. "Maar een team moet in eerste instantie altijd spelen naar de kwaliteiten van de spelers die het heeft. Als dat betekent dat we soms wat moeten inzakken om via een snelle counter – waar we ook heel goed in zijn – te kunnen scoren, dan moeten we dat doen, vind ik. Als we op deze manier wedstrijden winnen en misschien kampioen worden, is de kritiek niet helemaal terecht.'


◄ vorige bericht ► volgende bericht

Ramselaar tackelt kritiek op PSV: We kunnen zoveel meer

Een korte samenvatting: De middenvelder van PSV, Bart Ramselaar liet deze week in een openhartig gesprek met VI weten hoe hij denkt over de kritiek die PSV te verwerken krijgt..

Meest gelezen