Napoli vol verbazing: Younes weet niet wat hij zegt

14-3-2018 19:18 - Door: M.d.Z.

Napoli vol verbazing: Younes weet niet wat hij zegt

Waar Amin Younes woensdag liet weten geen contract te hebben ondertekend bij Napoli, reageert de advocaat van de Serie A club op de uitlatingen van de Duitser.

Vervolg: Napoli vol verbazing: Younes weet niet wat hij zegt

Mattia Grassani, de advocaat van Napoli, reageert op de berichtgevingen van Amin Younes en noemt het verontrustend en lachwekkend. Door persoonlijke omstandigheden leek Younes zelf de stekker te trekken uit de transfer naar Napoli, waar hij komende zomer toch transfervrij de overgang lijkt te maken naar Napels.

 

Maar als het aan de Duitser zelf ligt is dat niet het geval, al denken ze daar in Napels dus anders over. ''Je zou er bijna om lachen, ware het niet dat er al een contract is getekend, inclusief het vastleggen van portretrechten, met in totaal 31 handtekeningen onder verschillende contracten,' aldus de advocaat van de Serie A club.

 

''Als hij zegt dat hij zich niet herinnert dat hij iets heeft getekend dat hem aan Napoli bindt, is dat volledig bezijden de waarheid. 'De bal ligt bij Younes', vervolgt Grassani. 'Misschien wil hij het akkoord aanvechten. Dan zal hij moeten bewijzen dat hij – ik herhaal – niet 31 keer heeft getekend. Er zijn ook e-mails waarin hij Napoli heeft gevraagd hem de contracten op te sturen met de handtekening van De Laurentiis (voorzitter, red.), zodat hij ze aan zijn advocaat kan geven. Als hij het wil aanvechten, heb ik geen idee op basis waarvan.'

 

Napoli gaat er vanuit dat Younes zich gewoon meldt  op 1 juni 2018 bij Napoli.


◄ vorige bericht ► volgende bericht

Napoli vol verbazing: Younes weet niet wat hij zegt

Een korte samenvatting: Waar Amin Younes woensdag liet weten geen contract te hebben ondertekend bij Napoli, reageert de advocaat van de Serie A club op de uitlatingen van de Duitser..

Meest gelezen