Jeroen Zoet: Beter een keer met 5-0 verliezen, dan 5 keer met 1-0

13-3-2018 18:38 - Door: M.d.Z.

Jeroen Zoet: Beter een keer met 5-0 verliezen, dan 5 keer met 1-0

Waar PSV afgelopen weekend tegen een historische nederlaag aanliep, werd er in Tilburg met 5-0 verloren van Willem II. PSV doelman Jeroen Zoet vindt dat het allemaal niet zo opgeblazen moet worden, PSV moet vooral weer vooruit gaan kijken.

Vervolg: Jeroen Zoet: Beter een keer met 5-0 verliezen, dan 5 keer met 1-0

'Het is een incident geweest. Het had niet mogen gebeuren. Maar je kunt beter één keer met 5-0 verliezen, dan vijf keer met 1-0. Oppakken en doorgaan, we staan nog steeds zeven punten los,'' laat de goalie weten in gesprek met FOX Sports.

 

'We hebben nog steeds alles in eigen hand en dat hebben we ook aan onszelf te danken. Dat gevoel overheerst bij ons. We zijn met z'n allen weer naar voren aan het kijken. Vandaag hebben we weer een heel goede training gehad. Op naar zaterdag.' Daar waar PSV aankomende zaterdag het thuisduel tegen VVV mag spelen in de 28e speelronde van de Eredivisie.


◄ vorige bericht ► volgende bericht

Jeroen Zoet: Beter een keer met 5-0 verliezen, dan 5 keer met 1-0

Een korte samenvatting: Waar PSV afgelopen weekend tegen een historische nederlaag aanliep, werd er in Tilburg met 5-0 verloren van Willem II. PSV doelman Jeroen Zoet vindt dat het allemaal niet zo opgeblazen moet worden, PSV moet vooral weer vooruit gaan kijken..

Meest gelezen