Verbeek niet meer op tv: Dat begrijpen we heel goed

13-3-2018 08:31 - Door: NicoPeters

Verbeek niet meer op tv: Dat begrijpen we heel goed

Gertjan Verbeek, de trainer van FC Twente, en Jan van Halst, de commercieel- en technisch directeur van de club uit Enschede, verschijnen dit seizoen niet meer op televisie als analist. Dit maakte Van Halst maandag bekend in gesprek met FC Twente TV.

Vervolg: Verbeek niet meer op tv: Dat begrijpen we heel goed

Alles wat je nu doet, wordt in een negatief daglicht geplaatst. Dat begrijpen we heel goed. Daarom hebben we afgesproken dat we dat de rest van het seizoen niet meer doen’, vertelde Van Halst. Veel mensen vonden het al vreemd dat Verbeek en Van Halst aanschoven bij praatprogramma’s en zondagavond kwam ledenvereniging Twente, verenigt! met een statement.

Zij vinden het niet kunnen dat Verbeek en Van Halst vaak als analist werken en een mening hebben over andere teams, terwijl FC Twente slechts zeventiende staat in de Eredivisie en alle zeilen bij moet zetten om niet te degraderen naar de Jupiler League.


◄ vorige bericht ► volgende bericht

Verbeek niet meer op tv: Dat begrijpen we heel goed

Een korte samenvatting: Gertjan Verbeek, de trainer van FC Twente, en Jan van Halst, de commercieel- en technisch directeur van de club uit Enschede, verschijnen dit seizoen niet meer op televisie als analist. Dit maakte Van Halst maandag bekend in gesprek met FC Twente TV..

Meest gelezen