Vitesse neemt vleugelverdediger Büttner weer in genade aan

12-3-2018 21:04 - Door: M.d.Z.

Waar de linksback jl januari disciplinair werd geschorst door Vitesse, is Alexander Büttner weer in genade aangenomen door de club.

Vervolg: Vitesse neemt vleugelverdediger Büttner weer in genade aan

Waar de linksback Alexander Büttner inmiddels zijn excuus heeft opgemaakt, is hij weer aangesloten bij de selectie van Vitesse. Waar Alexander Büttner hoopt het seizoen waardevol te kunnen afronden.

 

Vanwege een te hoog vetpercentage werd de vleugelverdediger uit de selectie van Vitesse gezet, tevens ging het trainingskamp in Spanje aan de neus van Alexander Büttner hierdoor voorbij.

 

Waar PSV afgelopen winter interesse toonde in Alexander Büttner, wilde Vitesse hem aan zijn contract houden, wat nog doorloopt tot medio 2019. Op de clubwebsite laat de vleugelverdediger weten niet te kunnen wachten op zijn rentree, ''Ik heb keihard gewerkt om terug te komen in de selectie en dat is nu gelukt. Ik kijk vooruit en hoop snel weer belangrijk te zijn voor het team. Reken er maar op dat ik gebrand ben om wat te laten zien.' Fraser geeft uitleg waarom Büttner is teruggehaald bij de hoofdmacht. 'Na de gesprekken die we met Alexander hebben gevoerd, vinden we dat hij een tweede kans heeft verdiend. Hij is behoorlijk fitter geworden. En zoals ik altijd heb gezegd kan een fitte Büttner heel belangrijk zijn voor de ploeg.'

 

 


◄ vorige bericht ► volgende bericht

Vitesse neemt vleugelverdediger Büttner weer in genade aan

Een korte samenvatting: Waar de linksback jl januari disciplinair werd geschorst door Vitesse, is Alexander Büttner weer in genade aangenomen door de club..

Meest gelezen