Ten Hag over Younes: Hij vond het niet noodzakelijk

11-3-2018 23:00 - Door: NicoPeters

Ten Hag over Younes: Hij vond het niet noodzakelijk

Ajax-aanvaller Amin Younes weigerde zondag een invalbeurt in de slotfase van het duel met sc Heerenveen (4-1) en daar was trainer Erik ten Hag niet blij mee. Ten Hag wilde Younes vlak voor het einde laten invallen. Younes had daar geen zin in en weigerde.

Vervolg: Ten Hag over Younes: Hij vond het niet noodzakelijk

‘Younes wilde ik belonen voor zijn goede invalbeurt en zijn werk op de training, maar het was vlak voor tijd en hij vond het niet noodzakelijk om in te vallen. Natuurlijk ben ik de baas, ik vind ook dat hij moet invallen. Ik zal het er wel even met hem over hebben’, zei Ten Hag tegen FOX Sports.

‘Ik vind dat hij erin moet als ik dat wil. Hij vond het niet noodzakelijk, dus heb het zo maar gelaten’, aldus Ten Hag, die dus geen zin had om direct in te grijpen en anders ruzie te maken langs de zijlijn.


◄ vorige bericht ► volgende bericht

Ten Hag over Younes: Hij vond het niet noodzakelijk

Een korte samenvatting: Ajax-aanvaller Amin Younes weigerde zondag een invalbeurt in de slotfase van het duel met sc Heerenveen (4-1) en daar was trainer Erik ten Hag niet blij mee. Ten Hag wilde Younes vlak voor het einde laten invallen. Younes had daar geen zin in en weigerde..

Meest gelezen