Groningen pakt eerste winst 2018 thuis tegen PEC Zwolle

11-3-2018 17:22 - Door: M.d.Z.

Groningen pakt eerste winst 2018 thuis tegen PEC Zwolle

FC Groningen, wat de laatste tijd bekend stond al gelijkspel kampioen, heeft zondagmiddag de eerste zege van 2018 weten te boeken tegen PEC Zwolle.

Vervolg: Groningen pakt eerste winst 2018 thuis tegen PEC Zwolle

Waar de thuisploeg het duel frivool begon, had het de overhand en werd er slecht omgegaan met de kansen. Zo kregen V.d Looi, Zeefuik en Mahi de kans om de score te openen, maar zagen hun inzet niet in het doel belanden.

 

Het duurde echter tot een net voor het halfuur dat FC Groningen op voorsprong kwam, al had het daar de hulp van PEC Zwolle bij nodig. Een voorzet van Van Weert werd door Ryan Thomas in zijn eigen doel gegleden, waardoor PEC tegen een achterstand aankeek.

 

Waar het net voor rust 2-0 had kunnen worden, zag aanvaller Hrustic zijn stift op de lat belanden. In de tweede helft leek PEC Zowlle het stokje over te nemen van FC Groningen en wist het bijna langszij te komen. Een kwartier voor tijd kreeg Ryan Thomas de beste kans oog in oog met Boer, maar de aanvaller zag zijn inzet op de lat belanden.

 

Het duurde tot de laatste minuut voordat FC Groningen het duel in het slot gooide, aanvaller Ajdin Hrustic, schoot via Bram van Polen, de tweede treffer tegen de touwen, wat voor FC Groningen de eerste zege van 2018 betekende.


◄ vorige bericht ► volgende bericht

Groningen pakt eerste winst 2018 thuis tegen PEC Zwolle

Een korte samenvatting: FC Groningen, wat de laatste tijd bekend stond al gelijkspel kampioen, heeft zondagmiddag de eerste zege van 2018 weten te boeken tegen PEC Zwolle..

Meest gelezen