Van der Heijden: Dat hebben we al honderd keer herhaald

10-3-2018 22:14 - Door: NicoPeters

Van der Heijden: Dat hebben we al honderd keer herhaald

Verdediger Jan-Arie van der Heijden van Feyenoord is nog niet bezig met de bekerfinale tegen AZ, die op 22 april aanstaande wordt gespeeld. De club moet de beker winnen, wil het dit seizoen nog aardig afsluiten.

Vervolg: Van der Heijden: Dat hebben we al honderd keer herhaald

‘Ik denk dat we als groep op moeten staan, ervoor moeten zorgen dat de resultaten onze kant op vallen en we waardig afscheid moeten nemen als kampioen’, vertelde Van der Heijden tegen RTV Rijnmond. Over het tegenvallende seizoen wil Van der Heijden niet veel kwijt.

‘Het is duidelijk dat het niet zo goed gaat als vorig seizoen. Waar dat aan ligt, hebben we al honderd keer herhaald. Ik denk dat we vooral naar de oplossing moeten zoeken’, vervolgde de mandekker. Zondag speelt Feyenoord tegen AZ, dat dus ook de tegenstander in de bekerfinale is.

‘Dit is een andere wedstrijd dan de finale. Het is wel het belangrijkste duel op dit moment, omdat we in De Kuip willen bewijzen dat we toch een goede ploeg hebben’, aldus Van der Heijden.


◄ vorige bericht ► volgende bericht

Van der Heijden: Dat hebben we al honderd keer herhaald

Een korte samenvatting: Verdediger Jan-Arie van der Heijden van Feyenoord is nog niet bezig met de bekerfinale tegen AZ, die op 22 april aanstaande wordt gespeeld. De club moet de beker winnen, wil het dit seizoen nog aardig afsluiten..

Meest gelezen