Derksen ziet in Van der Gaag nieuwe trainer van sc Heerenveen

10-3-2018 20:58 - Door: NicoPeters

Johan Derksen denkt dat Jurgen Streppel niet lang meer de trainer is van sc Heerenveen. Streppel heeft een aflopend contract bij Heerenveen en de analist van Voetbal Inside denkt dat de club hem zal vervangen. Derksen weet al een opvolger.

Vervolg: Derksen ziet in Van der Gaag nieuwe trainer van sc Heerenveen

‘Of ik het idee heb dat Streppel blijft zitten bij Heerenveen? Nee, dat denk ik niet. Die jongen van Excelsior (Mitchell van der Gaag, red.) zou denk ik wel eens naar Heerenveen kunnen gaan. Die past daar wel’, zegt Derksen in Voetbal Inside. Derksen vindt dat er wel erg veel trainers worden ontslagen of vertrekken in de Eredivisie.

‘Het wordt een beetje zoals in de gekke, Zuid-Europese landen, waar ze drie trainers per jaar verslijten. Daar moeten we hier natuurlijk niet naartoe. Als een club degradeert en de trainer functioneert goed, dan kun je gewoon zijn contract verlengen. Maar het gebeurt zelden. Je hoort dan dat er een frisse wind moet waaien’, aldus Derksen.


◄ vorige bericht ► volgende bericht

Derksen ziet in Van der Gaag nieuwe trainer van sc Heerenveen

Een korte samenvatting: Johan Derksen denkt dat Jurgen Streppel niet lang meer de trainer is van sc Heerenveen. Streppel heeft een aflopend contract bij Heerenveen en de analist van Voetbal Inside denkt dat de club hem zal vervangen. Derksen weet al een opvolger..

Meest gelezen