Sam Allerdyce: Ik wil ook volgend jaar bij Everton blijven

8-3-2018 16:58 - Door: M.d.Z.

Sam Allerdyce: Ik wil ook volgend jaar bij Everton blijven

Sam Allerdyce, de opvolger van Ronald Koeman bij het Engelse Everton, wil ook volgend seizoen aanblijven.

Vervolg: Sam Allerdyce: Ik wil ook volgend jaar bij Everton blijven

Waar de laatste weken de resultaten van Everton weer tegenvallen, wil Allerdyce volgend seizoen toch aanblijven als trainer van Everton. Waar Allerdyce een mooie reeks neerzette met Everton, is de klad terug in de ploeg en wist het van de laatste 12 duels slechts twee duels in winst om te zetten.

 

Al deert dat Allerdyce niet, die ook volgend seizoen wil aanblijven als trainer van Everton, 'Natuurlijk. Er zijn altijd tijden waarin het moeilijk loopt en dat je bepaalt dat je de deuren gesloten houdt en de focus probeert te bewaren om te bereiken wat je wil bereiken. Het is teleurstellend, voor iedereen, dat we zo zijn afgezakt nadat we eerste een fantastische positie hadden vlak na mijn komst.'

 

Ik kwam terug van mijn pensioen, omdat er een plan voor de lange termijn bij Everton is. Daar wilde ik toen onderdeel van uitmaken', aldus Allardyce. 'Ik weet alles van Everton en wat je moet proberen te bereiken. Het was altijd bedoeld voor de lange termijn, niet voor de korte. Ik wil hier langer blijven.


◄ vorige bericht ► volgende bericht

Sam Allerdyce: Ik wil ook volgend jaar bij Everton blijven

Een korte samenvatting: Sam Allerdyce, de opvolger van Ronald Koeman bij het Engelse Everton, wil ook volgend seizoen aanblijven..

Meest gelezen