Van der Sar zou diep ongelukkig zijn over huidige functie

7-3-2018 09:49 - Door: NicoPeters

Van der Sar zou diep ongelukkig zijn over huidige functie

Er is kritiek op Edwin van der Sar, de algemeen directeur van Ajax, en volgens erelid- en oud penningmeester Arie van Os zou van der Sar moeten opstappen. Bij Ajax is niet iedereen het daarmee eens. Van der Sar zou ook een andere rol kunnen krijgen, meldt de krant De Telegraaf.

Vervolg: Van der Sar zou diep ongelukkig zijn over huidige functie

Diverse Ajacieden hebben er bij de Raad van Commissarissen op aangedrongen om een andere functie voor Van der Sar te zoeken. 'Er zou een oplossing moeten komen, waar alle partijen gelukkig van worden', meldt een ingewijde aan de krant. Het woord 'sneu' valt vaak.
 
'Ik denk dat Edwin diep in zijn hart ongelukkig is in zijn huidige functie', aldus een betrokkene tegen De Telegaaf. De betrokkene wil anoniem blijven zoals zovelen. De naam is wel bekend bij de krant. 
 
Van der Sar fleurt wel op als bestuurslid van de ECA, de European Club Association, bij de UEFA als hij het opneemt voor het clubvoetbal in Nederland. Tijdens commerciële reizen naar bijvoorbeeld Azië maakt hij ook een sterke indruk. Daarnaast wist hij Ziggo en ABN Amro binnen te halen als miljoenensponsoren. Leiding geven aan honderden medewerkers van Ajax en het tot in detail voorbereiden van een Algemene Vergadering van Aandeelhouders is hem niet erg gegeven.

◄ vorige bericht ► volgende bericht

Van der Sar zou diep ongelukkig zijn over huidige functie

Een korte samenvatting: Er is kritiek op Edwin van der Sar, de algemeen directeur van Ajax, en volgens erelid- en oud penningmeester Arie van Os zou van der Sar moeten opstappen. Bij Ajax is niet iedereen het daarmee eens. Van der Sar zou ook een andere rol kunnen krijgen, meldt de krant De Telegraaf..

Meest gelezen