Toekomst Van Ginkel nog onduidelijk

7-3-2018 09:38 - Door: NicoPeters

Toekomst Van Ginkel nog onduidelijk

Het is niet duidelijk waar aanvoerder Marco van Ginkel van PSV volgend seizoen speelt. Hij wordt gehuurd van Chelsea, maar daar lijkt hij niet in beeld te komen. Van Ginkel heeft er nog een contract voor twee seizoenen.

Vervolg: Toekomst Van Ginkel nog onduidelijk

'Ik heb nog een contract tot de zomer bij PSV. Ik ben natuurlijk nog steeds verhuurd. Daarna heb ik nog een tweejarig contract bij Chelsea. Ik heb er eigenlijk nog niet over nagedacht. Het gaat natuurlijk wel weer beginnen, maar dat komt allemaal wel. Ik wil eerst kampioen worden', aldus Van Ginkel tegen Telesport van De Telegraaf.
 
Van Ginkel gelooft in de titel voor PSV, momenteel eerste met 10 punten meer dan Ajax. 'We hebben nog acht wedstrijden waarin 24 punten te halen zijn. Het is een mentale klap voor Ajax en voor ons juist positief. Dit moeten we gewoon verder uitbreiden. We bekijken het van wedstrijd tot wedstrijd en hopelijk kunnen we het snel bewerkstelligen', aldus de middenvelder.

◄ vorige bericht ► volgende bericht

Toekomst Van Ginkel nog onduidelijk

Een korte samenvatting: Het is niet duidelijk waar aanvoerder Marco van Ginkel van PSV volgend seizoen speelt. Hij wordt gehuurd van Chelsea, maar daar lijkt hij niet in beeld te komen. Van Ginkel heeft er nog een contract voor twee seizoenen..