PSV krijgt weinig aandacht: Dat is niet per se meer Amsterdam

7-3-2018 10:21 - Door: NicoPeters

PSV is momenteel oppermachtig in de Eredivisie en heeft tien punten meer dan Ajax en zelfs 26 meer dan kampioen Feyenoord. In de voetbalpraatprogramma's op tv gaat het echter meer over Ajax en Feyenoord, dan over PSV, zo weet ook analist Youri Mulder.

Vervolg: PSV krijgt weinig aandacht: Dat is niet per se meer Amsterdam

 
'De voetbalhoofdstad van ons land? Dat is niet per se meer Amsterdam, nee. Maar dringt het eigenlijk genoeg door, het feit dat de panelen zó zijn verschoven? Ik denk het niet. Als je ziet hoe wij analytici ons best moeten doen om het in praatprogramma's over PSV te hebben... Gedonder en intriges bij Ajax. Gezeur over randzaken bij Ajax en Feyenoord; dat wordt meteen groot', aldus Mulder tegen het Algemeen Dagblad.
 
'Altijd maar die koningsdrama's, Shakespeare aan de Amstel of de Maas. En daar gaat het altijd eerder en langer over dan over voetbalacties uit een wedstrijd van PSV, waar koningsdrama's niet bestaan', aldus Mulder. Ronald Waterreus is het met Mulder eens. 'Maar vergis je niet. Die 'gemoedelijke' sfeer van de Herdgang gaat wel hand in hand met een hard prestatieklimaat. Laat dat maar aan Phillip Cocu over als trainer. En aan een directie met Toon Gerbrands aan het roer.'

◄ vorige bericht ► volgende bericht

PSV krijgt weinig aandacht: Dat is niet per se meer Amsterdam

Een korte samenvatting: PSV is momenteel oppermachtig in de Eredivisie en heeft tien punten meer dan Ajax en zelfs 26 meer dan kampioen Feyenoord. In de voetbalpraatprogramma's op tv gaat het echter meer over Ajax en Feyenoord, dan over PSV, zo weet ook analist Youri Mulder..

Meest gelezen