Nasser Al-Khelaïfi diep teleurgesteld na uitschakeling CL

7-3-2018 09:21 - Door: M.d.Z.

Opnieuw een bittere pil voor de Parijse grootmacht, in de achtste finales was het opnieuw over en uit in de Champions League.

Vervolg: Nasser Al-Khelaïfi diep teleurgesteld na uitschakeling CL

Dit seizoen werd er met honderden miljoenen gesmeten en was de komst van Neymar en Mbappe nieuwe hoop, maar allemaal desillusies na opnieuw de uitschakeling in de achtste finales van de Champions League.

 

President Nasser Al-Khelaïfi was dan ook diep teleurgesteld over de uitschakeling van PSG, waar hij niet vooruit wilde lopen op de toekomst van Emery. ''Het is niet het moment om iets te veranderen. Iedereen is erg overstuur. We zullen in alle rust gaan praten over wat we moeten veranderen.'

 

De president gelooft niet dat het mentaal schortte bij zijn spelers, 'Voor de wedstrijd zag ik aan hun ogen dat ze er klaar voor waren. In de eerste helft waren we ook veel beter dan Real. Maar ze hebben meer ervaring. Het is wel Real Madrid…', aldus de president, die geen spijt had van de grote uitgaven aan nieuwe spelers. 'We zijn gelukkig met onze investeringen, we geloven in onze spelers. We willen doorgaan met het project.'


◄ vorige bericht ► volgende bericht

Nasser Al-Khelaïfi diep teleurgesteld na uitschakeling CL

Een korte samenvatting: Opnieuw een bittere pil voor de Parijse grootmacht, in de achtste finales was het opnieuw over en uit in de Champions League..