Naci Ünüvar hoopt op 17-jarige leeftijd te debuteren bij Ajax

7-3-2018 07:41 - Door: M.d.Z.

Naci Ünüvar hoopt op 17-jarige leeftijd te debuteren bij Ajax

De 14-jarige Naci Ünüvar heeft een droom en wil binnen drie jaar zijn officiele debuut maken bij Ajax1.

Vervolg: Naci Ünüvar hoopt op 17-jarige leeftijd te debuteren bij Ajax

'Ik hoor met mijn leeftijd eigenlijk in de O15, maar ik ben al doorgeschoven naar de O16, en sinds kort ook naar de O17. Maar mijn wedstrijden speel ik vooral met de O16. Ik speel vaak als nummer 10 of net daarachter op het middenveld,' laat de jongeling weten op de clubwebsite.

 

'Ik ben iemand die mensen aanstuurt in het veld, ik neem mijn team graag op sleeptouw en ik zorg dat iedereen weet wat de trainer wil,' het is voor de jongeling al het zevende seizoen, waar hij sinds de F1 bij de Amsterdammers voetbalt.

 

'Sinds kort ben ik naar de O17 doorgeschoven en mijn doel is om daar dit jaar een vaste selectiespeler te worden en wat wedstrijden mee te pakken.' Waar de middenvelder Ronaldo en V.d Beek ziet als zijn voorbeelden, 'Ronaldo omdat hij zo hard werkt. Zijn mentaliteit is niet normaal, daar kijk ik erg tegenop. Bij Ajax zie ik Van de Beek als een groot voorbeeld. Hij speelt op mijn positie en is ook een vaste speler in Ajax 1 geworden vanuit de jeugd.'

 

Waar de jongeling dan ook een toekomstbeeld schetst, 'Ik wil net zo hard blijven werken als nu. Ik wil stappen blijven zetten en daarna snel mijn debuut maken in het eerste. Ik hoop dat ik op mijn zeventiende kan debuteren in de ArenA.'


◄ vorige bericht ► volgende bericht

Naci Ünüvar hoopt op 17-jarige leeftijd te debuteren bij Ajax

Een korte samenvatting: De 14-jarige Naci Ünüvar heeft een droom en wil binnen drie jaar zijn officiele debuut maken bij Ajax1..

Meest gelezen