Ramos looft Zidane na winst op PSG: Hij weet het precies

7-3-2018 10:17 - Door: M.d.Z.

Real Madrid wist ook het returnduel in de achtste finales van de Champions League te winnen van PSG, met 1-2 werd er zegegevierd in Parc de Princes.

Vervolg: Ramos looft Zidane na winst op PSG: Hij weet het precies

De 31-jarige Ramos was na afloop lovend over zijn trainer Zidane, 'Zidane is degene die de beslissingen neemt. Hij is degene die dagelijks met ons werkt. Hij weet wat voor elke wedstrijd het beste is. Zijn benadering was prima. We hadden ons hier heel goed op voorbereid.'

 

Waar het heenduel in Madrid al met 3-1 werd gewonnen door Real Madrid, kwamen de Madrilenen niet echt meer in de problemen in het returnduel. Al laat Ramos weten dat Real goed bij de les moest blijven om een goed resultaat neer te zetten.

 

'We wisten dat we niet te comfortabel konden worden, ook al stonden we op voorsprong. We wilden schade blijven toebrengen. Na de rode kaart konden we de wedstrijd meer controleren, maar we hebben ons wel enorm moeten inspannen. Laten we hopen dat we dit kunnen doorzetten, want we hebben nog niets gewonnen,' aldus Ramos.


◄ vorige bericht ► volgende bericht

Ramos looft Zidane na winst op PSG: Hij weet het precies

Een korte samenvatting: Real Madrid wist ook het returnduel in de achtste finales van de Champions League te winnen van PSG, met 1-2 werd er zegegevierd in Parc de Princes..

Meest gelezen