Emery: Nu niet over mijn toekomst gaan hebben

7-3-2018 09:54 - Door: M.d.Z.

Emery: Nu niet over mijn toekomst gaan hebben

De uitschakeling van PSG in de achtste finales van de Champions League door Real Madrid, komt hard aan bij PSG. Het toekomstbeeld van Emery is dan ook onderwerp van gesprek.

Vervolg: Emery: Nu niet over mijn toekomst gaan hebben

Waar de trainer niet wil speculeren over zijn toekomst, laat de oefenmeester weten dat het nu niet de tijd daarvoor is. Voor de tweede keer op rij ligt PSG er in de achtste finales van de Champions League al uit, vorig jaar liet de Franse grootmacht FC Barcelona ontsnappen.

 

Ondanks de kapitalen die zijn geinvesteerd in de ploeg (komst Neymar, Mbappe), is het dus opnieuw niet gelukt om door te storen in het grootste Europese toernooi. 'Natuurlijk was winst van de Champions League het grote doel,' aldus Emery. 'Maar nu moeten we gewoon kampioen worden en de Franse beker winnen. Verliezen is nooit leuk. Maar dat kan wel gebeuren als je een club als Real treft. Zonder Neymar hadden we vandaag minder opties voorin. Na die rode kaart voor Verratti werd het nog lastiger.'


◄ vorige bericht ► volgende bericht

Emery: Nu niet over mijn toekomst gaan hebben

Een korte samenvatting: De uitschakeling van PSG in de achtste finales van de Champions League door Real Madrid, komt hard aan bij PSG. Het toekomstbeeld van Emery is dan ook onderwerp van gesprek..