Sfeer binnen Ajax is om te snijden na nederlaag tegen Vitesse

6-3-2018 15:48 - Door: M.d.Z.

Sfeer binnen Ajax is om te snijden na nederlaag tegen Vitesse

Daags na het 3-2 verlies tegen Vitesse is de klap bij de selectie van Ajax en trainer Ten Hag hard aangekomen. De sfeer is om te snijden, maar Ten Hag is niet van plan daar verandering in aan te brengen.

Vervolg: Sfeer binnen Ajax is om te snijden na nederlaag tegen Vitesse

''De sfeer is niet goed en dat moet ook niet. Als je verliest van Vitesse kan er geen goede sfeer zijn. Dan moet iedereen chagrijnig zijn en dat was ook zo,' aldus Ten Hag in gesprek met Ajax TV.

 

'Die sfeer wil ik ook niet direct doorbreken, we moeten er goed ziek van zijn.' Maandag werd de selectie opgeroepen om het duel tegen Vitesse terug te kijken, waar de nadruk lag op het missen van de gekregen kansen, ''Ons rendement is een terugkerend item', zegt Ten Hag. 'Er zijn soms fases in het seizoen waarin het even tegenzit. Daar zitten we nu in. We creëren heel veel kansen, dat is prima, maar ze gaan er niet in.'

 

 


◄ vorige bericht ► volgende bericht

Sfeer binnen Ajax is om te snijden na nederlaag tegen Vitesse

Een korte samenvatting: Daags na het 3-2 verlies tegen Vitesse is de klap bij de selectie van Ajax en trainer Ten Hag hard aangekomen. De sfeer is om te snijden, maar Ten Hag is niet van plan daar verandering in aan te brengen..

Meest gelezen