Dirk Kuyt keert mogelijk terug naar Feyenoord

6-3-2018 19:50 - Door: NicoPeters

Dirk Kuyt keert mogelijk terug naar Feyenoord

Dirk Kuyt keert komend seizoen waarschijnlijk terug bij zijn club Feyenoord. De 37-jarige oud-speler gaat dan waarschijnlijk een jeugdelftal trainen, zo meldt het Algemeen Dagblad. Voor de trainerscursus die Kuyt momenteel volgt, moet hij volgend seizoen een team trainen.

Vervolg: Dirk Kuyt keert mogelijk terug naar Feyenoord

'Of dat bij Feyenoord is, staat nog niet vast. Maar dat zou wel logisch zijn', zegt zaakwaarnemer Rob Jansen. De krant meldt dat Jong Feyenoord een logische ploeg voor Kuyt is. Martin van Geel, technisch directeur van Feyenoord, wil flink investeren in de beloftenploeg van Feyenoord.
 
Kuyt keek na zijn afscheid afgelopen zomer al mee bij Feyenoord. Hij doet dat dit seizoen bij diverse afdelingen. Kuyt speelde van 2003 tot 2006 en van 2015 tot 2017 voor Feyenoord.
 

◄ vorige bericht ► volgende bericht

Dirk Kuyt keert mogelijk terug naar Feyenoord

Een korte samenvatting: Dirk Kuyt keert komend seizoen waarschijnlijk terug bij zijn club Feyenoord. De 37-jarige oud-speler gaat dan waarschijnlijk een jeugdelftal trainen, zo meldt het Algemeen Dagblad. Voor de trainerscursus die Kuyt momenteel volgt, moet hij volgend seizoen een team trainen..

Meest gelezen