Van Marwijk neemt Jones op in voorlopige selectie Australie

6-3-2018 22:32 - Door: M.d.Z.

Van Marwijk neemt Jones op in voorlopige selectie Australie

Bert van Marwijk, die kort geleden is aangesteld als bondscoach van Australië, heeft dinsdag zijn 29-koppige selectie bekend gemaakt voor de komende oefenduels.

Vervolg: Van Marwijk neemt Jones op in voorlopige selectie Australie

Een opvallende naam in deze 29-koppige selectie is Feyenoord doelman Brad Jones, die na een jaar afwezigheid weer is opgeroepen voor de nationale selectie. Van Marwijk moet zijn selectie klaarstomen voor het aankomende WK in Rusland komende zomer.

 

Van Marwijk houdt zich veel vast aan de vaste groep die zich heeft weten te kwalificeren voor het WK, al haalt hij naast Jones ook het kwartet Andrew Nabbout, Dimitri Petratos, Aleksandar Susjnar en Daniel Vukovic terug bij The Soccerroos.

 

'Ik heb sinds mijn aanstelling meer dan honderd Australische spelers bekeken, in binnen- en buitenland. Ik ben blij met deze voorlopige groep en in de komende oefenwedstrijden tegen Noorwegen en Colombia krijgen deze spelers de kans zich te bewijzen voor het WK in Rusland,' aldus Van Marwijk.

 

Noorwegen en Colombia zijn de eerstvolgende tegenstanders in de oefenreeks eind maart begin april.


◄ vorige bericht ► volgende bericht

Van Marwijk neemt Jones op in voorlopige selectie Australie

Een korte samenvatting: Bert van Marwijk, die kort geleden is aangesteld als bondscoach van Australië, heeft dinsdag zijn 29-koppige selectie bekend gemaakt voor de komende oefenduels..

Meest gelezen