Ayoub wil met Europees ticket afscheid nemen

5-3-2018 22:50 - Door: NicoPeters

FC Utrecht-middenvelder Yassin Ayoub trekt na dit seizoen naar Feyenoord en wil dit seizoen goed afsluiten met zijn huidige club. Ayoub gunt Feyenoord de bekerwinst in de aanstaande finale met AZ, maar voor Utrecht is het beter als AZ de finale wint met het oog op kwalificatie voor Europees voetbal.

Vervolg: Ayoub wil met Europees ticket afscheid nemen

‘Ik heb gehoord dat als wij vierde eindigen en AZ wint de beker dat wij niet eens de play-offs hoeven spelen en gelijk het Europese ticket hebben. Ik ga er wel vanuit dat Feyenoord de play-offs gaat winnen’, zei Ayoub tegen FOX Sports.

Over zijn voorkeur is hij duidelijk. ‘Het enige wat je kunt doen is in mijn geval vorig seizoen weer evenaren en met FC Utrecht Europa in gaan, met een ticket afscheid kunnen nemen’, aldus Ayoub.


◄ vorige bericht ► volgende bericht

Ayoub wil met Europees ticket afscheid nemen

Een korte samenvatting: FC Utrecht-middenvelder Yassin Ayoub trekt na dit seizoen naar Feyenoord en wil dit seizoen goed afsluiten met zijn huidige club. Ayoub gunt Feyenoord de bekerwinst in de aanstaande finale met AZ, maar voor Utrecht is het beter als AZ de finale wint met het oog op kwalificatie voor Europees voetbal..

Meest gelezen