Blind schrikt van Ajax: Ik vind dit teleurstellend

6-3-2018 12:32 - Door: NicoPeters

Blind schrikt van Ajax: Ik vind dit teleurstellend

Ajax verloor zondag met 3-2 bij Vitesse en voormalig Ajax-speler en bondscoach Danny Blind vindt het vreemd. De ploeg uit Amsterdam zou lang mee moeten strijden om de titel, maar die lijkt ver weg nu PSV al ttien punten voor staat met nog maar acht duels te gaan.

Vervolg: Blind schrikt van Ajax: Ik vind dit teleurstellend

‘Hier schrik ik wel van. Het is algemeen bekend dat het niveau niet dusdanig hoog aan het worden is de laatste jaren. Dat ze niet mee kunnen in een gevecht om de titel en nu al in maart af moeten haken, vind ik teleurstellend. Ajax is natuurlijk m’n club’, laat Blind weten in Peptalk op Ziggo Sport.

‘Ze zaten op vijf punten, dan verwacht iedereen dat je aan kunt haken met het oog op PSV - Ajax. Zelf moet je thuis tegen ADO en binnen een week is het over. Het is totaal niet wat er verwacht werd. Dan zie je maar hoe opportuun voetbal kan zijn’, aldus Blind.


◄ vorige bericht ► volgende bericht

Blind schrikt van Ajax: Ik vind dit teleurstellend

Een korte samenvatting: Ajax verloor zondag met 3-2 bij Vitesse en voormalig Ajax-speler en bondscoach Danny Blind vindt het vreemd. De ploeg uit Amsterdam zou lang mee moeten strijden om de titel, maar die lijkt ver weg nu PSV al ttien punten voor staat met nog maar acht duels te gaan..