Kortom: Titelbeslissingen op Europese velden, Italie in rouw

5-3-2018 08:00 - Door: M.d.Z.

Kortom: Titelbeslissingen op Europese velden, Italie in rouw

Op de Europese velden is 4 maart een hoop duidelijk geworden over de aankomende landskampioenen.

Vervolg: Kortom: Titelbeslissingen op Europese velden, Italie in rouw

We gaan even de landen langs:

Duitsland:
bayern kan na de 4-0 zege op Freiburg vast de kampioenskaarten gaan schrijven, met 20 punten voorsprong kan het eind maart kampioen van de Bundesliga worden.

 

Nederland:
PSV op titelkoers na nieuw puntverlies Ajax bij Vitesse, de koploper uit Eindhoven gaat met 10 punten los van de Amsterdammers op weg naar de volgende landstitel.

 

Engeland:
Manchester City kan onder Guardiola het kampioenschap niet meer ontgaan, de 18 punten voorsprong op achtervolger Liverpool is een duidelijk teken aan de wand dat Chelsea ontkroont gaat worden als kampioen van de Premier League. De vraag is alleen wanneer.

 

Spanje:
FC Barcelona heeft nog 11 duels voor de boeg, maar heeft tegen naaste concurrent Atletico laten zien dat het klaar is voor de landstitel. Het verschil is nu 8 punten in de Liga.

 

Frankrijk:
PSG gaat aan kop in de Franse Ligue1, met 14 punten voorsprong op naaste belager AS Monaco kan de landstitel vast worden aangekruist in de agenda.

 

Italie:
Waar de titelstrijd nog in volle gang is tussen Juventus en Napoli, staat dit weekend heel Italie stil bij het overlijden van de pas 31-jarige Davide Astori van Fiorentina. De aanvoerder overleed plotseling in de nacht van zaterdag op zondag. Alle duels van zondag zijn uit de planning gehaald.


◄ vorige bericht ► volgende bericht

Kortom: Titelbeslissingen op Europese velden, Italie in rouw

Een korte samenvatting: Op de Europese velden is 4 maart een hoop duidelijk geworden over de aankomende landskampioenen..

Meest gelezen