Bayern kan champagne koud gaan zetten voor kampioensfeest eind maart

4-3-2018 22:35 - Door: M.d.Z.

Bayern kan champagne koud gaan zetten voor kampioensfeest eind maart

Zondagavond heeft Bayern Munchen een 4-0 zege weten te boeken op Freiburg FC, waardoor het kampioensfeest vast gepland kan gaan worden.

Vervolg: Bayern kan champagne koud gaan zetten voor kampioensfeest eind maart

Door de riante 4-0 overwinning heeft de Duitse grootmacht nu een verschil van 20 punten met naaste achtervolger Schalke04, en 21 punten op Borussia Dortmund. Mocht Bayern blijven winnen, kan het het laatste weekend van maart de landstitel veiligstellen in de Duitse Bundesliga.

 

De eerste 10 minuten was voor Freiburg, die haar kansen niet benutte, waardoor Bayern in een kort tijdsbestek twee keer toeslag en de doodsteek utideelde. De openingsgoal was erg curieus, via een rare manier kwam de bal in de kluts in het doel terecht.

 

 

 

 

Bijna vrijwel daarna was het Thiago Alcántara die van 20 meter vuurde en de score verdubbelde, waardoor Freiburgs verzet al was gebroken. Na rust was er weer geluk gemoeid met de derde goal, waarbij Sandro Wagner mocht binnenwerken. Müller mocht voor de statistieken de eindstand bepalen op 4-0.

 

 

 

 


◄ vorige bericht ► volgende bericht

Bayern kan champagne koud gaan zetten voor kampioensfeest eind maart

Een korte samenvatting: Zondagavond heeft Bayern Munchen een 4-0 zege weten te boeken op Freiburg FC, waardoor het kampioensfeest vast gepland kan gaan worden..

Meest gelezen