Ten Hag: Alle goals van Vitesse zijn lachwekkend

4-3-2018 22:48 - Door: NicoPeters

Ajax verloor zondag met 3-2 bij Vitesse en Ajax-trainer Erik ten Hag snapt niets van de nederlaag. Ten Hag vindt dat Ajax een betere ploeg heeft, maar zondag zakte de club door het ijs. De verdediging zag er niet goed uit bij vooral de tweede en derde tegengoal.

Vervolg: Ten Hag: Alle goals van Vitesse zijn lachwekkend

‘Alle goals zijn lachwekkend. Dat mag op ons niveau niet gebeuren. Wij hebben genoeg kwaliteiten voor een goede eindpass, genoeg voor een goede afronding. Maar het gebeurt niet. We creëren legio kansen, maar ze moeten binnen’, zei Ten Hag bij de NOS.

Ajax kan momenteel niet beschikken over de spitsen Kasper Dolberg en Klaas-Jan Huntelaar. Volgens Ten Hag heeft Ajax daar last van. ‘Dat zijn onze spitsen. Natuurlijk heeft dat effect. Maar wij hebben voldoende spelers met scorend vermogen. Die moeten het laten zien. Dat doen ze niet’, aldus Ten Hag.


◄ vorige bericht ► volgende bericht

Ten Hag: Alle goals van Vitesse zijn lachwekkend

Een korte samenvatting: Ajax verloor zondag met 3-2 bij Vitesse en Ajax-trainer Erik ten Hag snapt niets van de nederlaag. Ten Hag vindt dat Ajax een betere ploeg heeft, maar zondag zakte de club door het ijs. De verdediging zag er niet goed uit bij vooral de tweede en derde tegengoal..

Meest gelezen