PSV heeft geen moeite met Utrecht en legt bal bij Ajax

4-3-2018 08:00 - Door: MaxKoehorst

PSV heeft geen moeite met Utrecht en legt bal bij Ajax

PSV heeft zaterdagavond goede zaken gedaan tegen FC Utrecht, de Eindhovenaren wonnen in eigen huis met maar liefst 3-0. Daarmee laat de club zien dat het de magere overwinningen van de afgelopen tijd is vergeten.

Vervolg: PSV heeft geen moeite met Utrecht en legt bal bij Ajax

PSV had eerst even tijd nodig om op gang te komen maar toen de ploeg eenmaal op stoom was ging het snel; waar FC Utrecht eerst nog een kans kreeg om op voorsprong te komen was daar de 1-0 voor PSV na iets meer dan een kwartier gespeeld te hebben. Middenvelder Bart Ramselaar stuitte in de Utrecht-defensie op Ramon Leeuwin en uiteindelijk moest de laatste het bekopen met een eigen doelpunt.

 

Enkele minuten later was daar al de 2-0 toen de Colombiaanse Santiago Arias een fraaie bal gaf op spits Luuk de Jong, de spits kon een fenomenale omhaal uitvoeren en dat werd FC Utrecht teveel. FC Utrecht probeerde na de snelle achterstand nog terug te knokken en had zelfs nog wat kansen maar het zal de misser in de beginminuten niet snel vergeten; dat was dé kans om snel PSV de das om te kunnen doen. Uruguayaan Gastón Pereiro hoopte op een penalty nadat hij een duw in de rug kreeg en hij leek deze ook te krijgen, scheidsrechter Kevin Blom constateerde echter even later dat Pereiro een schwalbe had gemaakt en draaide zijn besluit terug.

 

Utrecht kreeg uiteindelijk aan het begin van de tweede helft toch nog de derde goal om hun oren en toen was het helemaal gedaan met de Utrechters. Steven Bergwijn tekende voor de 3-0 en maakte een einde aan de spanning. Voor PSV is dit perfect; de club staat virtueel 10 punten boven nummer 2 Ajax en kan rustig afwachten wat de Amsterdammers gaan doen tegen Vitesse. Feyenoord kan weer over Utrecht heen, als het zaterdagavond wint van NAC Breda.


◄ vorige bericht ► volgende bericht

PSV heeft geen moeite met Utrecht en legt bal bij Ajax

Een korte samenvatting: PSV heeft zaterdagavond goede zaken gedaan tegen FC Utrecht, de Eindhovenaren wonnen in eigen huis met maar liefst 3-0. Daarmee laat de club zien dat het de magere overwinningen van de afgelopen tijd is vergeten..

Meest gelezen